TV debut med Elysium- premiere på God Morgen Norge

GMN

Jeg var så heldig å ha premiere på singelen Elysium på ”God morgen Norge” i dag. Første arbeidsdag etter påske, og da passet det bra med Elysium synes jeg. Det var ikke bare singel-premiere, det var også min TV- debut, så det var skikkelig stas. Låten handler om det å ha et håp på kjærlighet, og det trenger vi alle i enhver relasjon. Vi mennesker har tendens til å rote det til i relasjoner med misforståelser oss i mellom, og da er det så godt å vite at det fins håp for at ting kan ordne seg …”love will come and fight for you in the end”.

Elysium er første singel ut på mitt andre album som soloartist. Låten er den mest kommersielle og popete på den kommende platen, og vi håper den kan fenge publikum med dens optimisme og håpefulle karakter. Håper du vil like låten ☺

29/03/2016