The green Project

Det er en glede å presentere teamet jeg har rundt meg i arbeidet frem mot Elysium- releasen i oktober (albumet mitt). Jeg har vært så heldig å få med meg 6 sterke lokale kvinnekrefter fra Bergensområdet innunder områder som strategi, design, filmkunst og retorikk. Disse er:

Kimberly Larsen – promo/ markedsføring (strategi)

Tina Engedal – Produsent for releasekonsert ( noe stort, annerledes og konseptuelt)

Monica og Lillian Santos Herberg – artistisk utforming gjennom foto med mer

Gunnbjørg Gunnarsdottir- filmkunst (musikkvideo)

Elisabet Kolbrun Hansen- Design og retorikk (hjemmeside)

Jeg ser på dette som et ”grønt” prosjekt, da ordet Elysium betyr …”gleden av å inneha håpet på noe”, og håpets farge er grønn. Jeg vil at Elysium- albumet skal få være en grønn perle i oktober; midt i en tid hvor mørke høstkvelden på utsiden kan innhente oss. Håpet trenger ikke å forsvinner selv om vi ikke ser lys til enhver tid. Håp er gratis, og jeg tror at vi alle er bærere av håp. Vi har bare tendens til å glemme det mellom alt stress i hverdagen.

Jeg er ikke bare en artist som vil synge mine låter, jeg vil at låtene også skal bli ikledd andre kunstformer, slik at det totale uttrykket vil kunne trigge publikums sanser og kunne gi en utvidet musikkopplevelse. Jeg ønsker at musikken skal presenteres gjennom visuelle effekter og virkemidler, og at den totale helhet fremstår konseptuelt. Det er stort å få være en del av et team som har troen på meg og mine drømmer. Tusen takk!

10/01/2016